Status

In uitvoering

Startdatum

01-01-2020

Einddatum

Inhoudelijke rapportering

iController is actief en wordt sinds eind juni ingezet voor de opvolging van terugvorderingen. Het is nog te vroeg om een evaluatie te maken.

Bij het uitvragen van de inhoudelijke rapportering over het eerste semester van 2021 maakten we voor de eerste keer gebruik van Pepperflow. De tool is in het tweede semester helemaal ingeregeld en aan de rapporteurs uitgelegd. Het resultaat zie je hier op ons beleidsportaal.

De focus verschuift nu naar het implementeren van BEO, een webapplicatie die de boekhouding op een gebruiksvriendelijke manier toegankelijk maakt voor budgethouders. Zij zullen via deze applicatie de stand van hun budgetten op een intuïtieve manier kunnen consulteren. Het is ook de bedoeling om de validatie van facturen via dit platform te regelen. Dit zou een significante vermindering van de doorlooptijd van facturen teweeg moeten brengen. Zeker in combinatie met een verdere toename van inkomende e-facturen verwachten we dat we facturen sneller zullen betalen en de administratie zal verminderen.